Uși de interior furniruite

într-o variată gamă de modele

DESIGN
Fie ca vorbim de un model mai simplu, minimalist, modern, fie ca avem de-a face cu eleganta si rafinamentul clasicului, designul este cel cu care rezonam instantaneu, involuntar. Din modelele noastre cu siguranta veti gasi si cel potrivit cu stilul dumneavoastra.
Accesorii de calitate
Calitatea unui produs finit poate fi serios pusa la indoiala daca anumite accesorii sunt alese la intamplare. Dacă se optează pentru o gamă de accesorii mai ieftine și bineînțeles de calitate mai joasă, atunci șansele să apară frustrări sunt mari chiar dacă principalele elemente componente sunt de o calitate ireproșabilă.
Stil personalizat
Doriti un model special care nu se gaseste in cataloagele noastre? Adaptabilitatea noastra va poate pune in opera chiar si ideile care ies din tiparele obisnuite. Suntem deschisi provocarilor in materie de estetica. Inspiratia vine si de la voi !
Proiectare
Etapa de proiectare este esentiala in procesul de productie a usilor de interior. Modelul proiectat combina de multe ori cu succes elemente din stiluri sau game diferite pentru a oferi un produs imaginat adesea de chiar de beneficiar. Particularitatile fiecarei case impun dimensiuni al caror control este esential.

" Lemnul - nobletea naturii "

Tipuri de usi de interior

După sistemul de deschidere, există următoarele tipuri de uși de interior:

1. Uși batante (care se deschid normal)

2. Uși glisante:

  • glisante exterior perete
  • glisante interior perete
  • glisante telescopice (uși glisante formate din 2 sau 3 foi de ușă care glisează unele pe lângă altele).

Oricare din modelele de uși de interior din gamele Ital Styl (Modern, Style, Baroc, Sara, Graf) pot fi batante sau glisante.