Uși de interior furniruite

într-o variată gamă de modele

DESIGN

Fie că vorbim de un model mai simplu, minimalist, modern, fie că avem de-a face cu eleganța și rafinamentul clasicului, designul este cel cu care rezonăm instantaneu, involuntar. Din modelele prezentate în showroom-ul nostru sau în cataloage, cu siguranță îl veți găsi și pe cel potrivit cu stilul dumneavoastră.

Accesorii de calitate

Calitatea unui produs finit poate fi serios pusă la îndoială dacă anumite accesorii sunt alese la întâmplare. Dacă se optează pentru o gamă de accesorii mai ieftine și bineînțeles de calitate mai joasă, atunci șansele să apară frustrări sunt mari chiar dacă principalele elemente componente sunt de o calitate ireproșabilă.

Stil personalizat

Doriți un model special care nu se găsește în colecțiile din cataloagele noastre? Adaptabilitatea noastră vă poate pune în operă chiar și ideile care ies din tiparele obișnuite. Suntem deschiși provocărilor în materie de estetică. Inspirația vine și de la voi !

Proiectare

Proiectarea este elementul cheie în procesul de producție a ușilor de interior. Chiar și atunci când nu avem un stil clar definit, modelul proiectat combină de multe ori cu succes elemente din stiluri diferite pentru a oferi un produs unicat, în acord cu ideile beneficiarului. Particularitățile fiecărei case impun dimensiuni care condiționează soluțiile finale.

Tipuri de uși de interior


clasificare în funcție de construcție și sistem de închidere / deschidere

După sistemul de închidere/deschidere, există următoarele tipuri de uși de interior:

1. Uși batante (care se deschid normal)

2. Uși glisante:

  • glisante exterior perete
  • glisante interior perete
  • glisante între pereți (o foaie de ușă glisează pe lângă o alta fixă, vezi exemplul din imagine)
  • glisante telescopice (uși glisante formate din 2 sau 3 foi de ușă care glisează unele pe lângă altele).

Oricare din modelele de uși de interior din gamele Ital Styl (Modern, Style, Baroc, Sara, Graf) pot fi batante sau glisante.

Elemente componente uși interior

- toc / căptușeală / pervaz / tip balamale -