Uși interior

Uși de interior Ital Styl

adaptate interiorului casei tale
Ușile de interior create de noi sunt concepute pentru a se integra perfect în ambientul din care vor face parte, să fie parte a unui ansamblu primitor și armonios. Experiența de aproape 18 ani recomandă ușile noastre ce se remarcă prin calitatea ridicată a materialelor, a finisajelor și prin designul deosebit. În fiecare zi ne întâlnim și interacționăm de multe ori cu ușile de interior. Sunt parte din viața fiecăruia și de aceea trebuie să fie așa cum ne dorim: plăcute estetic, dar și practice, să se deschidă și să se închidă ușor, fără zgomot și cât mai etanș posibil, să izoleze fonic, să arate la fel de bine și după mult timp de când au fost montate. 
De aceea noi vă oferim ușile pe care veți dori mereu să le redeschideți.

Modele de uși de interior

Din punct de vedere al sistemului de fabricație, dar și al designului, de inspirație clasică sau modernă,  modelele de uși de interior sunt grupate în 6 game diferite: Modern, Style, Baroc, Sara, Graf, E-line.
VEZI MODELE
uși interior Ital Styl

ALEGE

din cele 6 game de modele

CONSILIERE

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să optați pentru varianta optimă adaptată locuinței dvs.
Contact

Tipuri de uși interior

CLASIFICARE în funcție de construcție și sistem de închidere/deschidere

Uși BATANTE

- uși având sistem de deschidere cu balamale (deschidere "împinge dreapta/stânga")

Uși GLISANTE

- glisante interior perete
- glisante exterior perete
- glisante între pereți (o foaie de ușă glisează pe lângă o alta fixă)
- glisante telescopice (uși glisante formate din 2 sau 3 foi de ușă care glisează unele pe lângă altele)

Elemente componente uși interior

- toc / căptușeală / pervaz / tip balamale -

Design

Fie că vorbim de un model mai simplu, minimalist, modern, fie că avem de-a face cu eleganța și rafinamentul clasicului, designul este cel cu care rezonăm instantaneu, involuntar. Din modelele prezentate în showroom-ul nostru sau în cataloage, cu siguranță îl veți găsi și pe cel potrivit cu stilul dumneavoastră.

Accesorii de calitate

Calitatea unui produs finit poate fi serios pusă la îndoială dacă anumite accesorii sunt alese la întâmplare. Dacă se optează pentru o gamă de accesorii mai ieftine și bineînțeles de calitate mai joasă, atunci șansele să apară frustrări sunt mari chiar dacă principalele elemente componente sunt de o calitate ireproșabilă.

Stil personalizat

Doriți un model special care nu se găsește în colecțiile din cataloagele noastre? Adaptabilitatea noastră vă poate pune în operă chiar și ideile care ies din tiparele obișnuite. Suntem deschiși provocărilor în materie de estetică. Inspirația vine și de la voi !

Proiectare

Proiectarea este elementul cheie în procesul de producție a ușilor de interior. Chiar și atunci când nu avem un stil clar definit, modelul proiectat combină de multe ori cu succes elemente din stiluri diferite pentru a oferi un produs unicat, în acord cu ideile beneficiarului. Particularitățile fiecărei case impun dimensiuni care condiționează soluțiile finale.

Galerie imagini

Uși interior

Cataloage Ital Styl

VEZI AICI
Ital Styl  |  uși  -  ferestre  -  parchet
© 2024 italstyl.ro
pencileyelicenseuserscrossmenulist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram