Materiale / finisaje uși interior

Finisaje

uși interior
Ușile de interior se pot vopsi în culori cât mai apropiate de culoarea naturală a lemnului. În acest scop se folosește procesul de băițuire și lăcuire, proces care permite punerea în valoare a aspectului natural al fibrei lemnoase, aceasta rămânând vizibilă.

Posibilitățile de finisaj nu se limitează doar la aspectul natural al lemnului. Procedeul de vopsire opacă – acoperire cu strat de vopsea folosind culori din paletarul RAL – este folosit pentru a se obține culori mult diversificate, fibra lemnoasă fiind acoperită în totalitate. Acest finisaj poate fi executat și cu o evidențiere a fibrei (“por deschis”).

Mostre de culoare

furnir stejar

- material orientativ -

! EXONERARE : Acesta este un material orientativ. Culorile, texturile și finisajele prezentate au rol orientativ și pot varia față de mostrele reale.
Pentru a face o alegere a finisajului viitoarelor uși de interior vă rugăm să solicitați și să vizualizați o mostră reală (paletarele ITAL STYL).

Cataloage Ital Styl

VEZI AICI

Aveți un proiect?

Colegii noștri sunt aici să vă ajute să decideți corect
Contactați-ne
Ital Styl  |  uși  -  ferestre  -  parchet
© 2024 italstyl.ro
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram