Ce vă oferim:

USI INTERIOR 

Ușile create de noi sunt concepute pentru a se integra perfect în ambientul din care vor face parte, remarcându-se prin calitatea ridicată a materialelor, finisajelor și prin designul deosebit. Din punct de vedere al sistemului de fabricație, dar și al designului, de inspirație clasică sau modernă, modelele de uși de interior sunt grupate în 5 game diferite: Modern, Style, Baroc, Sara, Graf. Elemente ale acestor tipuri de usi pot fi combinate cu diferite tipuri de tocuri, pervaze, accesorii, pot avea o gama larga de finisaje cu scopul de a se adapta stilului casei dumneavoastra.

 

USI INTRARE

Ital Styl produce usi intrare din lemn stratificat și aluminiu la comandă. Din punct de vedere al esteticii și construcției se disting două categorii de uși de intrare: clasic si modern. Din punct de vedere al materialelor utilizate pentru fabricarea lor usile de intrare pot fi: integral din lemn stratificat sau usi din lemn stratificat placate cu aluminiu la exterior.

FERESTRE

Ital Styl produce și comercializează ferestre din lemn stratificat si aluminiu la comandă. De sute de ani, lemnul a fost soluţia de bază în realizarea de tâmplărie. Practic, până acum 20 de ani expresia tâmplărie era echivalentă cu tâmplărie din lemn. Progresele tehnologice ale epocii moderne au permis folosirea unor materiale noi în domeniul tâmplăriei, create pentru a înlătura deficienţele acestuia. Dar nimic nu se compară cu o tâmplărie din lemn care să facă căminul dumneavoastră un loc primitor. Lemnul îşi păstrează o cotă importantă din piaţa de tâmplărie, fiind preferatul celor care inclină spre o amenajare cât mai naturală a casei. Acest avantaj este obţinut prin utilizarea stratificării ca instrument de creştere a durabilităţii în timp a tâmplăriei.

 

USI TERASĂ

Ital Styl produce și comercializează uși de terasă (uși tip fereastră) din lemn stratificat sau lemn straficat cu aluminiu la exterior. Sistemele performante de ultima ora intra in dotarea usilor de terasa conferind acestora un maxim de fiabilitate si durabilitate. 

 

PARCHET

Ital Styl va ofera parchet in lemn stratificat de cea mai inalta calitate, recomandat pentru sisteme de incalzire in pardoseala. Va oferim o paleta larga de finisaje si nuante.

FINISAJE lemn

Executam la cerere placări speciale din lemn pentru interioare de excepție. Lucrările din portofoliul nostru vă pot da o idee despre efectul estetic pe care îl poate avea o suprafață placată cu lemn special finisat.

(...)