Parchet

Parchet din lemn stratificat

și plintă
Ital Styl produce și comercializează parchet din lemn stratificat, special destinat sistemelor de încălzire în pardoseală. Având în compoziția sa lemn natural, parchetul Ital Styl contribuie la menținerea unui un microclimat sănătos. Vă oferim parchetul potrivit, ales astfel încât să se armonizeze din punct de vedere estetic cu ușile de interior și cu celelalte elemente ale interiorului, pentru a avea o casă cu adevărat confortabilă și primitoare. Plintele au la acest capitol un rol important, iar noi suntem pregătiți să vă ajutăm să duceți la bun sfârșit proiectele de amenajare interioară.

Parchet și plinte

Ital Styl produce și comercializează parchet din lemn stratificat. Parchetul oferit de noi este recomandat pentru sistemele de încălzire în pardoseală. Tehnica de finisaj: băițuire / lăcuire (a se vedea mostre fizice).
COMANDĂ
parchet lemn stratificat Ital Styl

ALEGE

dintr-o gamă variată de finisaje de parchet / plinte

CONSILIERE

Colegii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să optați pentru varianta optimă adaptată locuinței dvs.
Contact

Structura parchetului

Parchetul  din lemn stratificat - special conceput pentru sistemele de încălzire în pardoseală.  Structura acestui tip de material conferă rezistența necesară modificărilor semnificative de temperatură.

Design

Parchetul oferit de Ital Styl este special conceput pentru a oferi nivelul de confort așteptat dar și un aspect estetic deosebit.

Calitatea materialului

O importanță deosebită o au materialele care intră în componența parchetului. Lemnul natural asigură durabilitatea și rezistența în timp.

Parchet pentru încălzire

Parchetul oferit de Ital Styl este potrivit pentru sistemele de încălzire în pardoseală, fiind realizat din lemn masiv și placaj multistrat.

Cum aleg

În funcție de sistemul de climatizare al casei dar și de specificul amenajării interioare se optează pentru tipul de parchet potrivit.

Galerie imagini

parchet

Cataloage Ital Styl

VEZI AICI
Ital Styl  |  uși  -  ferestre  -  parchet
© 2024 italstyl.ro
pencillicenseusersspell-checkcrossmenulistlayers linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram