Ital Styl - compania

Despre ITAL STYL

În cei mai bine de 16 ani de când am pornit la drum am fost însoțiți permanent de o preocupare pentru a aduce noul în tot ceea ce întreprindem. Am înțeles că succesul îl reprezintă mai întâi de toate adaptabilitatea la cerințele momentului, dar și confirmarea venită din partea beneficiarilor produselor noastre, cărora le oferim soluții personalizate. Acest lucru îl facem prin comunicare directă, urmărind să obținem de fiecare dată cea mai bună finalitate, soluția optimă din punct de vedere tehnic și estetic. Mai mult decât atât, la noi fiecare produs e tratat ca o piesă unicat, acordându-i-se o deosebită atenție de-a lungul drumului de la schiță până la final. Astfel, clienții noștri au satisfacția calității, a lucrului bine făcut, chiar și după ani de folosință, fie că este vorba despre uși, ferestre sau parchet. Pasiunea noastră pentru calitate se regăsește în cele mai mici detalii care, de cele mai multe ori, fac diferența. Ținta noastră este să inovăm, să aducem pe piață produse la un nivel de calitate din ce în ce mai înalt, care vor transforma casa dumneavoastră în căminul pe care l-ați dorit atât de mult. 
Ital Styl produce la comandă: uși de interior, uși de intrare, ferestre și uși pentru terase, parchet. Ușile de interior create de noi sunt concepute pentru a se integra perfect în ambientul din care vor face parte, remarcându-se prin calitatea ridicată a materialelor, finisajelor și prin designul deosebit. Din punct de vedere al sistemului de fabricație, dar și al designului, de inspirație clasică sau modernă, modelele de uși de interior sunt grupate în 6 game diferite: Modern, Style, Baroc, Sara, Graf, E-line. Ușile de intrare pot avea design clasic sau modern, fabricate din lemn sau lemn-aluminiu. Având de asemenea structură din lemn și lemn-aluminiu, soluțiile pentru ferestre sunt adaptabile arhitecturii, fie că e vorba de case sau construcții noi sau edificii de patrimoniu sau clădiri restaurate. Parchetul produs de noi este recomandat pentru case cu un microclimat sănătos, fiind recomandate pentru încălzire în pardoseală. Noi vă oferim posibilitatea de a rezolva într-un singur loc atât tâmplăria de interior și exterior, cât și parchetul, plinta sau placări speciale de interior. În acest website vă prezentăm o parte din ceea ce vă putem oferi, tocmai datorită faptului că ne-am propus să fim deschiși și să răspundem oricăror provocări ale imaginației și bunului gust ale fiecăruia dintre dumneavoastră. Pentru detalii cu privire la oferte, termene de producție, transport, montaj etc, vă rugăm să ne contactați.
CONTACT

Cataloage Ital Styl

VEZI AICI

Aveți un proiect?

Colegii noștri sunt aici să vă ajute să decideți corect
Contactați-ne
Ital Styl  |  uși  -  ferestre  -  parchet
© 2024 italstyl.ro
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram