Trimitere confirmată

Cererea de ofertă a fost trimisă !

Mulțumim. Unul din colegii noștri îți va răspunde în cel mai scurt timp.
- nu uita să verifici mail-ul -
Vezi în continuare ce te-ar mai putea interesa
Ușile de interior create de noi sunt concepute pentru a se integra perfect în ambientul din care vor face parte, remarcându-se prin calitatea ridicată a materialelor și prin designul deosebit.
Din punct de vedere al sistemului de fabricație, dar și al designului, de inspirație clasică sau modernă, modelele de uși de interior sunt grupate în 6 game diferite: Modern, Style, Baroc, Sara, Graf, E-line.
Elemente ale acestor tipuri de uși pot fi combinate cu diferite tipuri de tocuri, pervaze, accesorii, pot avea o gamă largă de finisaje cu scopul de a se adapta stilului casei dumneavoastră.
MAI MULTE
Ital Styl produce uși de intrare din lemn stratificat și aluminiu la comandă. Din punct de vedere al esteticii și construcției se disting două categorii de uși de intrare: clasic și modern. Din punct de vedere al materialelor utilizate pentru fabricarea lor, ușile de intrare pot fi: construite integral din lemn stratificat sau uși din lemn stratificat placate cu aluminiu la exterior.

MAI MULTE
Ital Styl produce și comercializează ferestre din lemn stratificat și aluminiu la comandă. De sute de ani, lemnul a fost soluţia de bază în realizarea tâmplăriei. Practic, dacă până acum circa 20 de ani ideea de tâmplărie era echivalentă cu tâmplărie din lemn, progresele tehnologice ale epocii moderne au permis folosirea unor materiale noi în domeniul tâmplăriei, create pentru a înlătura deficienţele acestuia. Dar nimic nu se compară cu o tâmplărie din lemn care să facă din căminul dumneavoastră un loc primitor. Lemnul îşi păstrează o cotă importantă din piaţa de tâmplărie, fiind preferatul celor care optează pentru o amenajare cât mai naturală a casei. Acest avantaj este obţinut prin utilizarea stratificării ca instrument de creştere a durabilităţii în timp a tâmplăriei.


MAI MULTE
Ital Styl vă oferă parchet din lemn stratificat de cea mai înaltă calitate, recomandat pentru sisteme de încalzire în pardoseală. Vă oferim o paletă largă de finisaje și nuanțe.

MAI MULTE
Executăm la cerere placări speciale din lemn pentru interioare de excepție. Lucrările din portofoliul nostru vă pot da o idee despre efectul estetic pe care îl poate avea o suprafață placată cu lemn special finisat.

MAI MULTE

Cataloage Ital Styl

VEZI AICI

Aveți un proiect?

Colegii noștri sunt aici să vă ajute să decideți corect
Contactați-ne
Ital Styl  |  uși  -  ferestre  -  parchet
© 2024 italstyl.ro
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram