Cererea de ofertă a fost trimisă !

Mulțumim. Unul din colegii noștri îți va răspunde în cel mai scurt timp.
- nu uita să verifici mail-ul -

 

UȘI DE INTERIOR 

Ușile de interior create de noi sunt concepute pentru a se integra perfect în ambientul din care vor face parte, remarcându-se prin calitatea ridicată a materialelor, finisajelor și prin designul deosebit. Din punct de vedere al sistemului de fabricație, dar și al designului, de inspirație clasică sau modernă, modelele de uși de interior sunt grupate în 5 game diferite: Modern, Style, Baroc, Sara, Graf. Elemente ale acestor tipuri de uși pot fi combinate cu diferite tipuri de tocuri, pervaze, accesorii, pot avea o gamă largă de finisaje cu scopul de a se adapta stilului casei dumneavoastră.

 

UȘI DE INTRARE

Ital Styl produce uși de intrare din lemn stratificat și aluminiu la comandă. Din punct de vedere al esteticii și construcției se disting două categorii de uși de intrare: clasic și modern. Din punct de vedere al materialelor utilizate pentru fabricarea lor, ușile de intrare pot fi: construite integral din lemn stratificat sau uși din lemn stratificat placate cu aluminiu la exterior.

 

 

FERESTRE

Ital Styl produce și comercializează ferestre din lemn stratificat și aluminiu la comandă. De sute de ani, lemnul a fost soluţia de bază în realizarea tâmplăriei. Practic, dacă până acum circa 20 de ani ideea de tâmplărie era echivalentă cu tâmplărie din lemn, progresele tehnologice ale epocii moderne au permis folosirea unor materiale noi în domeniul tâmplăriei, create pentru a înlătura deficienţele acestuia. Dar nimic nu se compară cu o tâmplărie din lemn care să facă din căminul dumneavoastră un loc primitor. Lemnul îşi păstrează o cotă importantă din piaţa de tâmplărie, fiind preferatul celor care optează pentru o amenajare cât mai naturală a casei. Acest avantaj este obţinut prin utilizarea stratificării ca instrument de creştere a durabilităţii în timp a tâmplăriei.

 

UȘI DE TERASĂ

Ital Styl produce și comercializează uși de terasă (uși tip fereastră) din lemn stratificat sau lemn straficat cu aluminiu la exterior. Sistemele performante de ultimă oră intră în dotarea ușilor de terasă conferind acestora un maxim de fiabilitate și durabilitate.

 

 

PARCHET

Ital Styl vă oferă parchet din lemn stratificat de cea mai înaltă calitate, recomandat pentru sisteme de încalzire în pardoseală. Vă oferim o paletă largă de finisaje și nuanțe.

 

FINISAJE lemn

Executăm la cerere placări speciale din lemn pentru interioare de excepție. Lucrările din portofoliul nostru vă pot da o idee despre efectul estetic pe care îl poate avea o suprafață placată cu lemn special finisat.

NOU! Showroom virtual

De acum puteți să vizitați expoziția Ital Styl și online, dacă nu aveți timpul necesar să ajungeți efectiv în showroom-ul nostru real. Aveți ocazia și online să vedeți o bună parte din ceea ce vă putem oferi. Totuși, dacă doriți să vedeți cum se deschide sau închide o ușă ori o fereastră sau cum se simte textura unui anumit tip de parchet, vă așteptăm la sediul nostru.

 

 

SCĂRI

Ital Styl produce scări din lemn stratificat la comandă. Executăm scări pe structură de fier, placări de beton cu trepte şi contratrepte, cu simțul de răspundere pe care îl cere ceva deosebit, pe care vor urca și nepoții.

CATALOAGE ITAL STYL