Design UȘI INTERIOR

- 6 categorii de modele -

 

MODERN

Gama modernă a uşilor de interior sunt alegerea portivită pentru un ambient urban specific generaţiei tinere. Se integrează prefect ambientului care poartă amprenta noutăţilor tehnologiei şi stilului de viaţă dinamic specific momentului.

 

 

STYLE

Gama Style a uşilor de interior se adaptează perfect unui ambient puternic personalizat, calitatea ridicată a finisajului şi a materialelor fiind puse în valoare de designul original.

 

 

BAROC (RETRO)

Gama Baroc (Retro) a uşilor de interior, perfect integrate unui ambient de inspiraţie clasică, au ca note dominante finisajul de înaltă calitate dar şi rezistenţa remarcabilă în timp a materialelor, specifice produselor premium.

 

 

SARA 

Uşile de interior din gama Sara  sunt alegerea perfectă pentru întregirea cu succes a unui ambient personalizat, fie el modern sau clasic. Soluţiile de design şi calitatea remarcabilă a produsului finit sunt argumente care recomandă uşile din această categorie.

 

 

GRAF

Uşile de interior din gama Graf se adaptează perfect unui ambient nonconformist, remarcându-se prin calitatea ridicată a finisajelor şi prin designul deosebit.

 

E-line

Uşile de interior din gama E-line sunt o apariție nouă în portofoliul Ital Styl, o nouă abordare, consecință a provocărilor permanente ale prezentului. "E-line" este materializarea unui concept de fabricație inovativ care se adresează în special tinerilor, caracteristica definitorie a acestor uși fiind adaptabilitatea. Pot fi soluția ideală pentru un ambient modern, minimalist, în care notele dominante sunt confortul și energia pozitivă.

 

CATALOG ITAL STYL